• PANČEVO: U subotu u Gimnaziji Regionalno takmičenje u istraživačkim radovima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu, 12. maja, u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu održaće se 17. Regionalno takmičenje u istraživačkim radovima.Takmičiće se učenici 7. i 8. razreda osnovne škole i sva četiri razreda srednje škole, a učesnici će biti iz Pančeva, Šida, Novog Sada i Kikinde.

    Ukupno je prijavljeno 66 učenika i 63 istraživačka rada, a oblasti u kojima će se mladi istraživači takmičiti su: srpski jezik, književnost, informatika, fizika, hemija, geografija, istorija, engleski jezik, psihologija i zaštita životne sredine.

    Prijem takmičara je zakazan za 9 sati, potom sledi otvaranje smotre, test pa odbrana radova. Nezvanični rezultati će biti poznati u 15.30, a proglašenje zvaničnih rezultata takmičenja u 16.30.
     

    U subotu, 12. maja, u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu održaće se 17. Regionalno takmičenje u istraživačkim radovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]