• PANČEVO: Učenici i nastavnici škole „Miroslav Antić“ bave se bezbednošću na internetu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U OŠ „Miroslav Antić Mika“ iz Pančeva proteklih dana su se nastavnici i učenici na različite načine bavili temom bezbednosti na internetu.

    Neki su na časovima odeljenskog starešine pričali o svojim iskustvima, neki su pravili plakate i prezentacije, a cele nedelje će se učenici 5. i 6. razreda na časovima informatike baviti ovom temom koristeći internet stranicu https://pametnoibezbedno.gov.rs/bezbednost-dece-na-internetu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Na Internet stranici škole su postavljenje važne informacije i prezentacije u vezi sa ovom aktuelnom temom.  

    Bezbednost na internetu je ovih meseci važnija nego ikada naročito kada su u pitanju deca i omladina. Učenici od prošle godine imaju i nastavu na daljinu koja podrazumeva upotrebu IKTa (informaciono komunikacionih tehnologija). 

    Od 2004. godine se 9. februara u 170 zemalja obeležava Dan bezbednog interneta. 

     

    U OŠ „Miroslav Antić Mika“ iz Pančeva proteklih dana su se nastavnici i učenici na različite načine bavili temom bezbednosti na internetu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]