Društvo

PANČEVO: Ulice koje se u petak i subotu zatvaraju zbog karnevala

Pančevo, Pet, 16/06/2017 - 07:23
Aleksandar Stojković

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, 16. i 17. juna od 16 sati biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulice Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovića.

 

Zbog  međunarodne  karnevalske  povorke,  dana u subotu 17. juna biće  zatvorena  ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

  • od  15  časova  zatvara  se  deo  ulice  Vojvode  Radomira  Putnika  od  ul.Karađorđeve  do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
  •  
  • od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

 

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

 

Organizatori Karnevala mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika  i  posetilaca,  molimo  sve  koje  dolaze  svojim  vozilima  da  se  parkiraju  na  mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

 

 Marketing

Najnovije vesti