Foto: mod.gov.rs
Društvo

PANČEVO VOJNI SPECIJALCI: Jutarnja smotra sa ministrom odbrane

Pančevo, Sre, 19/04/2017 - 13:05
Vladimir Đoković

Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je da je danas ministar Zoran Đorđević razgovarao sa pripadnicima Specijalne brigade u Domu Vojske u Pančevu. Kako je objašnjeno sa ministrom Đorđevićem su se sreli podoficiri i profesionalni vojnici iz Specijalne brigade Vojske Srbije.

“Prema rečima ministra Đorđevića, ideja je da se najmanje jednom godišnje sastaje sa pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije kako bi saznao njihove eventualne probleme i nedoumice” – saopšteno je na internet stranici Ministarstva odbrane.

Ministarstvo prenosi da je ministar “predstavio podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade planove za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i paket mera koje je donelo Ministarstvo odbrane –  ugovori sa pojedinim trgovačkim lancima, zatim povoljnosti za kupovinu knjiga i školskog pribora, turističkih aranžmana, vozila i mogućnosti ostvarivanja i do 7 odsto popusta za nabavku goriva na NIS-ovim pumpama, koje će, prema rečima ministra Đorđevića, dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane.“Marketing

Najnovije vesti