Društvo

PANČEVO: Za dan Vodovod isključio pa pustio vodu FK „Dinamu 1945”

Pančevo, Čet, 14/09/2017 - 07:50
Vladimir Đoković

 

Nekoliko sati pošto je gradonačelnik Saša Pavlov u ponedeljak održao vanrednu konferenciju za medije u prostorijama SNS-a sa koje je poručio da niko nije pokušao da preuzme niti preotme FK “Dinamo 1945” ovaj klub je na svojoj FB stranici objavio da im je isključena voda.

Već sledećeg dana na istom mestu i na isti način FK “Dinamo 1945” objavio je da im je voda ponovo uključena i zahvalio se na razumevanju pored ostalog i gradonačelniku Saši Pavlovu.

Da je voda zaista prvo isključena a vrlo brzo i uključena potvrdio je i direktor gradskog Vodovoda Aleksandar Radulović.

- Tačno je da smo zbog duga isključili vodu. Ubrzo je održan sastanak sa predstavnicima kluba na kome je dogovorena dinamika izmirenja duga pa je voda uključena. Dug za neplaćene račune je oko 1,8 miliona dinara, izjavio je direktor Aleksandar Radulović.

Zbog duga gradskog odbora SPS-a svojevremeno je bez vode ostajala zgrada u ulici Žarka Zrenjanina 17. Da situacija bude komplikovanija tamo su istom vodomeru bili SPS i Zavod za zaštitu spomenika kulture. Posle višemesečne golgote i posete inspekcije rada voda je uključena, a pristupilo se razdvajanju vodomera. Da li je SPS platio dug nije poznato.Marketing

Najnovije vesti