• PANČEVO: Zakazan 8. Aleksić kup – i izložba i promocije knjige i takmičenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Osmi Aleksić kup u maketarstvu biće održan u Pančevu 23. oktobra. Maketarska manifestacija ima takmičarski karakter, a biće ocenjivane makete i dodeljena priznanja.
     
    Uoči Aleksića kupa u Narodnom muzeju Pančeva biće održana izložba maketa „Od poraza do pobede 1941. – 1944.“.  
     
    Otvaranje izložbe je 16. oktobra u 19 sati,  a trajaće do 22. oktobra u Narodnom muzeju. Tokom trajanja izložbe posetioci će moći da pogledaju makete vazduhoplova i vojne tehnike iz perioda Drugog svetskog rata, kao i propratni audio-vizuelni materijal na tu temu.
     
    Organizator događaja i domaćin takmičenja je  Maketarski klub „Vladimir Aleksić“ iz Pančeva. Iz tog kluba najavljuju da će tokom takmičenja biti predstavljene knjige  A. Radić-Kraguj, i Dejan Getejanc o drugačijem viđenju projekta Menhetn.
     
     

     

    Osmi Aleksić kup u maketarstvu biće održan u Pančevu 23. oktobra. Maketarska manifestacija ima takmičarski karakter, a biće ocenjivane makete i dodeljena priznanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]