• PANČEVO: Zatvara se deo Ulice cara Lazara zbog radova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Kako je navedeno na gradskom sajtu, Maja Vitman, gradska menadžerka, najavila je početak radova u Ulici Cara Lazara i zamolila građane da imaju strpljenja:
     
    – Sutra krećemo sa radovima u Ulici Cara Lazara, projekat koji je dugo najavljivan, inače sufinansiran od strane Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Želim da se zahvalim Pokrajini na sredstvima koja se ulažu za rekonstrukciju ovako bitne saobraćajnice. Saobraćajnica Cara Lazara je dužine 1410 metara. Biće rekonstruisana obostrano. Radiće se pešačko-biciklistička staza sa obe strane. Dobićemo dodatna parking mesta i dodatno ozelenjavanje. Po projektu je planirano da bude ukupno 551 parking mesto. Ono što je važno za građane da budu upućeni, jeste da od sutra ujutru neće biti u mogućnosti da koriste Ulicu Cara Lazara iz pravca Vojvode Radomira Putnika, sve do raskrsnice sa Ulicom Dr Svetislava Kasapinovića, ali će ugao ulica Dr Svetislava Kasapinovića i Cara Lazara biti omogućen za saobraćaj.
     
    Dodala je da će građani  biti detaljno upućeni u sve ono što je predviđeno ovim projektom, pošto je ulica prilično dugačka, dosta radova je planirano da se izvede i biće jedna od najlepših saobraćajnica u gradu.
     
    – Pošto ulazimo u zimski period, mi smo planirali da radove izvodimo fazno, što znači da će se raditi od raskrsnice do raskrsnice. U ovoj prvoj fazi su predviđeni radovi na izgradnji fekalne kanalizacije, do Ulice Svetislava Kasapinovića, ali inače su radovi predviđeni na izgradnji fekalne kanalizacije do Ulice Žarka Fogoraša. Što se tiče samog roka za izvođenje radova, planiramo da do kraja ove godine završimo radove, ali sve zavisi od vremenskih uslova.

    Kako je navedeno na gradskom sajtu, Maja Vitman, gradska menadžerka, najavila je početak radova u Ulici Cara Lazara i zamolila građane da imaju strpljenja:

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo