• PANČEVO: „Zeleni zid” u vrtiću „Kekec”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva nastavlja obilazak vrtića i škola na teritoriji grada Pančeva. Većnica za obrazovanje i v.d. dir. PU “Dečja radost“ Ljiljana Vojnov obišle su ovog puta vrtić Kekec. U toku jula meseca urađena je sanacija radne sobe u kojoj je došlo do pucanja zida. Pukotina na zidu je sanirana i soba okrečena, navodi se na gradskom sajtu.

    Vaspitačica Zorica Golubović istakla je da u toku letnjeg perioda, vrtić „Kekec“ dežura u avgustu mesecu i u tom periodu pored dece upisane u ovaj vrtić, dolaze i deca iz vrtića „Ljiljan“. U dosadašnjem periodu je u vrtiću dnevno boravilo u proseku oko 40  dece, uzrasta od 3 do 7 godina.

    – Vaspitno-obrazovni rad u ovom periodu organizujemo tako da se uglavnom oslanjamo na aktivnosti koje možemo da obavljamo na otvorenom, tj. u dvorištu vrtića. To su uglavnom igre takmičarskog karaktera, igre sa loptama, obručevima, poligon spretnosti, kao i igre na rekvizitima koje imamo u našem dvorištu (tobogan, penjalice, ljuljaške). Takođe u ovom periodu deci organizujemo igre sa vodom, u dvorištu vrtića. Pošto smo u prethodnom periodu sa decom i roditeljima napravili „Zeleni zid“ u našem dvorištu, takođe sa decom organizujemo redovno zalivanje cveća, kao i negu i brigu o istom.

    Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva nastavlja obilazak vrtića i škola na teritoriji grada Pančeva. Većnica za obrazovanje i v.d. dir. PU “Dečja radost“ Ljiljana Vojnov obišle su ovog puta vrtić Kekec. U toku jula meseca urađena je sanacija radne sobe u kojoj je došlo do pucanja zida. Pukotina na zidu je sanirana i soba okrečena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo