Autobusi Pantransport
Društvo

PANČEVO/STARČEVO: U pojedine autobuse danas nisu mogli da stanu svi putnici - iz Pantransporta kažu da će sutra biti više vozila

Izvor: 
013info Sre, 01/09/2021 - 14:55


Početak školske godine izazvao je i probleme u gradskom prevozu. Čitaoci iz Starčeva obavestili su nas da su pojedini polasci Pantransporta bili toliko opterećeni da u autobuse nisu mogli da stani svi koji su imali potrebu da se prevezu.

Rukovodilac saobraćaja Pantransporta Voja Savičić je za 013info rekao da su u Pantransportu obavešteni o ovome i da će sutra doći do promena. Oni će od četvrtka uključiti više autobusa za polaske kod kojih je uočen problem. Ne samo na linijama koje prolaze kroz Starčevo, jer kako kažu, problem je bio i u drugim naseljenim mestima. 

Čitaoci tvrde da je gužva u autobusima prvog dana školske godine problem koji u pančevačkom prevozu traje godinama. Možda ne bi bilo loše sledećeg prvog septembra (ili kog već dana padne početak školske godine), reagovati unapred, pa, poučeni ovogodišnjim iskustvom pojačati polaske koji su se pokazali problematičnim.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti