• Pantransport će uraditi dodatne analize broja putnika na liniji broj tri (Jabuka-Stari Tamiš)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Stanovnici Jabuke izrazili su nezadovoljstvo polascima autobsa na Pantransportovoj liniji broj tri, koja saobraća od Starog Tamiša do njihovog mesta. Naime, radim danom poslednji polazak autobusa koji ide do Starog Tamiša je u 17 sati.

    Vikendom je priča drugačija, te autobusi voze do Starog Tamiša na sat vremena sve do 21. Iako prem svakoj od ovih destinacija postoje autobusi na drugim linijama koji i voze nakon 17, neki od putnika su nezadovoljni ovakvim redom vožnje.

    Iz „Pantransporta“ su nam rekli da će nakon praznika uraditi dodatne analize broja putnika na polascima koji saobraćaju kroz Jabuku i Stari Tamiš. 

    – Potez Starog Tamiša ima 10 polazaka posle 17 sati (linija broj dva i autobus za Mramorak), a potez Jabuke sedam polazaka (Glogonj i Opovo), ali svakako ćemo u najkraćem roku uraditi dodatne analize broja putnika na spornoj liniji, rekli su za portal 013info u Pantransportu.

     

    Stanovnici Jabuke izrazili su nezadovoljstvo polascima autobsa na Pantransportovoj liniji broj tri, koja saobraća od Starog Tamiša do njihovog mesta. Naime, radim danom poslednji polazak autobusa koji ide do Starog Tamiša je u 17 sati.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo