• PAVLOV: Doba školovanja je najlepše životno doba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 1. septembar – Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, danas je posetio Osnovnu školu „Goce Delčev“ u Jabuci i tom prilikom poželeo prvacima uspešno školovanje. Uz gradonačelnika, učenicima i roditeljima obratila se i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Tatjana Božić,  član komiteta za bezbednost, Srđan Polovina, kao i direktor škole Milosav Urošević.

    – Oni stupaju u jedno novo razdoblje koje sa sobom nosi malo više formalnih obaveza nego što su ih imali do sada. Do sada su bili samo deca,  a sada su i školarci. To ne treba da ih plaši. Doba školovanja je najlepše životno doba i ja želim da im čestitam, kao i njihovim roditeljima, u ime Grada i u svoje lično ime, polazak u prvi razred, rekao je Saša Pavlov.

    Komitet za bezbednost je podelio prvacima saobraćajne bukvare i prsluke.

    Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, danas je posetio Osnovnu školu „Goce Delčev“ u Jabuci i tom prilikom poželeo prvacima uspešno školovanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]