• PETROHEMIJA PANČEVO: Zbog poremećaja u snabdevanju električnom energijom došlo do ispada tri benzinske i jedne etanske peći u fabrici Etilen

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Usled poremećaja u snabdevanju električnom energijom u HIP-Petrohemiji juče oko 13,55 časova došlo je do kratkotrajnog ispada tri benzinske i jedne etanske peći u fabrici Etilen.

    Kao posledica pojavio se pojačan plamen i kontrolisano sagorevanje produkata na baklji bez evidentiranih negativnih uticaja na životnu sredinu.

    Zaposleni u HIP-Petrohemiji reagovali su pravovremeno i u skladu sa procedurama i uputstvima, tako da je održan kontinuitet proizvodnog procesa i vrlo brzo je došlo do stabilizacije u radu. O ovom događaju blagovremeno su obaveštene sve nadležne institucije.

    Do kraja dana očekujemo potpunu normalizaciju proizvodnog procesa u HIP-Petrohemiji, uz poštovanje svih predviđenih bezbednosnih procedura, saopštava ova kompanija.

    Usled poremećaja u snabdevanju električnom energijom u HIP-Petrohemiji juče oko 13,55 časova došlo je do kratkotrajnog ispada tri benzinske i jedne etanske peći u fabrici Etilen.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]