• Petrovdanske duhovne večeri u Glogonju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru Petrovdanskih duhovnih večeri u Glogonju, u nedelju, 8. jula, s početkom u 19 i 30 časova, u Hramu svetih apostola Petra i Pavla, biće upriličen koncert na kom će nastupiti pevačka grupa KUD-a Stanko Paunović, Dečja folklorna sekcija Doma Kulture iz Glogonja i Pravoslavno glogonjsko pevačko društvo. U susret hramovnoj i seoskoj slavi, oni će tom prilikom izvoditi izvorne, narodne pesme.

    Ovaj koncert koji finansira lokalna samouprava, a u čijoj pripremi učestvuju vernici, održava se po treći put zaredom, stoga već dobija tradicionalni značaj.

    U četvrtak, 12. jula, na Petrovdan, takođe u Hramu svetih apostola Petra i Pavla, Svetu Arhijerejsku liturgiju koja će početi u 9 sati, služiće Njegovo Preosveštenstvo Episkop banatski Gospodin Nikanor.

     

     

    U okviru Petrovdanskih duhovnih večeri u Glogonju, u nedelju, 8. juna, s početkom u 19 i 30 časova, u Hramu svetih apostola Petra i Pavla, biće upriličen koncert na kom će nastupiti pevačka grupa KUD-a Stanko Paunović, Dečja folklorna sekcija Doma Kulture iz Glogonja i Pravoslavno glogonjsko pevačko društvo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo