Stari prozor Foto: pixy.org
Društvo

POČELO JE: Traže se firme koje će u PANČEVU menjati stolariju koju subvencioniše država

Izvor: 
013info Čet, 15/07/2021 - 13:51











U okviru realizacije Programa energetske sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova, o finansijskoj podršci domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2021. godinu raspisan je Javni poziv radi izbora privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata. Mere energetske sanacije u domaćinstvima predviđene Pravilnikom o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada Pančeva. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima na teritoriji grada Pančeva.

Predmet Javnog poziva jeste izbor privrednih subjekata za sprovođenje aktivnosti na realizaciji mera energetske efikasnosti:

1.Zamena (nabavka sa ugradnjom) spoljnih prozora i vrata i drugih transparentnih elemenata termičkog omotača 2.Nabavka i instalacija kotlova na prirodni gas

Rok za podnošenje prijave je 02.08.2021.god.

Kontakt: 013 308 826 ili 013 308 830 lokal 826








Marketing



Najnovije vesti