"Kad porastem biću..."

Podrška mladima u profesionalnom usavršavanju

Pančevo, Pet, 03/06/2016 - 18:36
Mirjana Marić Veličković

Pozivaju se svi mladi između 14 i 21 godine da se prijave do 9. juna i učestvuju u nizu aktivnosti koje organizuje udruženje Connecting, kroz program Regionalnog volonterskog centra, uz saradnju sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, pod nazivom „Kad porastem biću..."

Aktivnosti će biti održane tokom juna i jula i predstavljaće podršku u koracima ka profesionalnom usavršavanju. „Kad porastem biću…” podrazumeva niz interaktivnih radionica, tematskih igrica i drugih aktivnosti, u cilju ispitivanja interesovanja mladih i zajedničke podrške njihovom usmeravanju i usavršavanju, a realizuje se uz podršku Napor–Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ideja je, takođe, da se tokom projekta ponovo oživi Karijerni Info Kutak-KIK u Pančevu, koji bi svojim radom pružao podršku mladim ljudima da odluku o karijeri i daljem školovanju i zanimanju, donesu na osnovu njihovih sposobnosti i potreba tržišta rada.

Prijavni formular nalazi se na linku: http://goo.gl/forms/bBPkclqTV0NYqLGQ2

Za sve dodatne informacije obratite se mail-a [email protected] ili putem Facebook stranice Regionalni volonterski centar Pančevo.Marketing

Najnovije vesti