• Pomozite Udruženju „Prepoznaj u sebi“ da realizuje projekat natkrivanja bine „Aplauz“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 6. septembar – Kroz program „Uspešni fandrejzing“, koji sprovodi Trag fondacija i USAID, Udruženje „Prepoznaj u sebi“ je jedno od 10 udruženja u Srbiji, koja su odabrana da njihov projekat bude finansiran. Ovom prilikom realizuju projekat „Aplauz“. 

    Realizacijom projekta „Aplauz“ – natkrivanjem dvorišne bine stvoriće se potpuniji uslovi za sprovođenje svih dečjih i omladinskih aktivnosti udruženja. Ove aktivnosti su trenutno limitirane zbog vremenskih uslova, a pokrivanjem scene bine bi se taj faktor izbegao, na ovaj način bi se postigli puni kapaciteti, na opštu dobrobit dece i mladih grada Pančeva.

    Ukoliko je vreme promenljivo, aktivnosti ne možemo da planiramo unapred, a ako se pak radi o lepom vremenu, možemo da ih ostvarujemo samo u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim časovima. Ovim natkrivanjem bismo dobili mogućnost korišćenja prostora tokom čitavog dana, a i čitave godine, kako mi, tako i sve zainteresovane organizacije iz Pančeva, kojima prostor manjka. Mnoge škole programe, kao što su predstave ili izvedba hora, pripremaju mesecima, a izvedu samo jednom, zbog nedostatka prostora. Želimo da bina postane mesto okupljanja u lokalnoj zajednici, gde će svi svoje sadržaje moći da izvode za zainteresovanu javnost. Pod okriljem ove bine bi se sastajala deca i mladi našega grada i okoline, uz edukativne, kulturne, umetničke i sportske sadržaje, kaže Rade Mašić, predsednik Udruženja „Prepoznaj u sebi“. 

    Na ovoj bini planirane su književne i filmske večeri, koje se i sada održavaju u prostorijama udruženja, ali u smanjenom obimu, zbog nedostatka prostora. Natkrivanjem dvorišnog prostora ostvarili bi se pune kapaciteti sadržaja.

    Pomoć građana za ostvarivanje cilja ovog projekta je neophodna, jer je ovo jedini način finansiranja ovog udruženja.

    O čemu se tačno radi?

    Način prikupljanja sredstava je donacija, u iznosu koji vi želite, a SVAKI IZNOS ĆE BITI DUPLIRAN od strane Trag fondacije.

    Uplate možete izvršiti lično na adresi udruženja (Žarka Zrenjanina 35) ili putem žiro-računa 265-6510310001166-56 kod Raiffeisen banke.

    PANČEVO, 6. septembar – Kroz program „Uspešni fandrejzing“, koji sprovodi Trag fondacija i USAID, Udruženje „Prepoznaj u sebi“ je jedno od 10 udruženja u Srbiji, koja su odabrana da njihov projekat bude finansiran. Ovom prilikom realizuju projekat „Aplauz“. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo