Foto: GU Pančeva
Društvo

Poseta guvernera distrikta 2483 Srbija i Crna Gora Rotari klubu Pančevo i gradonačelniku Pančeva

Izvor: 
GU Pančeva Čet, 19/10/2017 - 13:54

U utorak 17. oktobra 2017. godine, guverner distrikta 2483 Srbija i Crna Gora, Branislav Ranđelović, posetio je Rotari klub Pančevo i gradonačelnika Pančeva Sašu Pavlova.

Na zajedničkom sastanku guvernera, gradonačelnika i Rotari kluba Pančevo, guverner je predstavio plan Rotari Internacionale gradonačelniku u vezi sa unapređenjem životne sredine kroz sadnju drveća i tim povodom je i posađeno drveće u parku prijateljstva.

Takođe, predstavljen je i plan pomoći školama u nabavci računara za osnovne škole na teritoriji opštine Pančevo. Gradonačelnik je informisan u vezi sa nedavnom realizacijom akcije Rotari kluba Pančeva i Rotari kluba “Mihajlo Pupin” Pančevo, nabavke najsavremenijeg 4D ultrazvučnog aparata namenjenog porodilištu u Pančevu, gde je cilj da se obezbedi savremena dijagnostika.

Guverner distrikta 2483 Srbija i Crna Gora Branislav Ranđelović i Rotari klub Pančevo, zahvaljuju se gradonačelniku Pančeva Saši Pavlovu na punoj podršci akcijama i na spremnosti u podržavanju budućih humanitarnih akcija.Marketing

Najnovije vesti