• Predstavnici FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ i RTV dodelili novogodišnje poklone za mališane vrtića ,,Bambi“ u Opovu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predstavnici Novak Đoković fondacije i Radio-televizije Vojvodine, u okviru humanitarnog projekta „Ruka tvoje Vojvodine„, dodelili su danas didaktička i tehnička sredstva, sportske rekvizite i igračke mališanima Predškolske ustanove „Bambi“ u Opovu. U narednih mesec dana fondacija i RTV zahvaljujući zajedničkoj saradnji organizovaće dodelu novogodišnjih poklona za više od 600 mališana na teritoriji Vojvodine. Nakon Opova, poklone će dobiti i PU „Poletarac“ u Odžacima, potom mališani iz hraniteljskih porodica iz Sremske Mitrovice, Šida i Rume, kao i deca iz Udruženja Roma „8. april“ iz Srbobrana.  

    Didaktička sredstva i igračke neophodne za rani  razvoj 234 mališana PU „Bambi“ u Opovu uručila je pevačica Nevena Božović, kojoj su se deca posebno obradovala na priredbi upriličenoj ovim povodom.

    Prema rečima Gorane Džudže Jakovljević, projektne menadžerke Novak Đoković fondacije, ovo je prvi put da fondacija sarađuje na projektu humanitarnog karaktera sa Radio-televizijom Vojvodine.

    „Veoma smo srećni što imamo priliku da ove godine ulepšamo predstojeće praznike deci i njihovim porodicama iz Vojvodine. Ovo je četvrta godina za redom da Fondacija organizuje akciju dodele novogodišnjih paketića, s tim da smo ovaj put partnera prepoznali u RTV-u i priključili se projektu „Ruka tvoje Vojvodine“. Potrudili smo se da saznamo šta je to što nedostaje predškolskim ustanovama i sa puno pažnje i ljubavi pripremili poklone. Verujemo da će didaktička sredstva, sportski rekviziti, i igračke pomoći vaspitačima u svakodnevnom radu sa mališanima u predškolsoj ustanovi u Opovu, ali i u drugim gradovima koje ćemo posetiti u narednom periodu. Uz poklone namenjene vrtićima i mališanima iz hraniteljskih porodica, želimo da ulepšamo naredne praznike, ali i ukažemo na važnost ulaganja u rani razvoj i rano obrazovanje naših najmlađih“, istakla je Džudža Jakovljević.

    Radio-televizija Vojvodine će u toku predstojećih praznika dodele novogodišnih poklona iz Opova, Odžaka, Sremske Mitrovice i Srbobrana prikazati u četiri specijalne emisije pod nazivom „Ruka tvoje Vojvodine“.

     

     

     

     

     

    „Kao i svake godine Radio-televizija Vojvodine realizuje novogodišnji program koji je nešto drugačijeg karaktera, samim tim što smo svi u jednom veselom prazničnom duhu. U središtu naše pažnje, u iščekivanju Nove 2017. godine, biće porodica, tradicionalne vrednosti i duh zajedništva. U sklopu našeg programskog sadržaja ove godine uradili smo specijalni projekat koji simbolično nosi naziv „Ruka Tvoje Vojvodine“. Emisiju realizujemo u partnerstvu sa Fondacijom Novak Đoković i ono što je bitno naglasiti jeste da je emisija humanitarnog karaktera kojom promovišemo humanost i zajedništvo. Kroz ovu emisiju posetićemo vojvođanske lokalne samouprave i mališanima u predškolskim ustanovama,  hraniteljskim  porodicama,  i drugim udruženjima kojima su sredstva neophodna, uručiti donacije, kako bi ih obradovali u ovim prazničnim danima. Radio-televizija Vojvodine u sklopu poseta održaće poklon koncert lokalnim samoupravama u kojem će, pored Narodnog orkestra RTV-a, učestvovati i dečiji lokalni horovi i kulturno-umetnička društva“, istakao je dr Miodrag Koprivica,  generalni direktor Radio-televizije Vojvodine.

    Realizaciju ove lepe novogodišnje akcije pomogle su i kompanije Vox, Big Shoping Centar, Laguna, Dormeo, Lavirint i Eurocom.

    ***

     

    Novak Đoković fondacija je i u prethodne tri godine organizovala dodelu novogodišnjih paketića deci iz hraniteljskih porodica u saradnji sa centrima za hraniteljstvo u Beogradu, Kragujevcu i Ćupriji. Poklone je do sada dobilo oko 450 mališana.

    Predstavnici Novak Đoković fondacije i Radio-televizije Vojvodine, u okviru humanitarnog projekta „Ruka tvoje Vojvodine„, dodelili su danas didaktička i tehnička sredstva, sportske rekvizite i igračke mališanima Predškolske ustanove „Bambi“ u Opovu. U narednih mesec dana fondacija i RTV, zahvaljujući zajedničkoj saradnji, organizovaće dodelu novogodišnjih poklona za više od 600 mališana na teritoriji Vojvodine. Nakon Opova, poklone će dobiti i PU „Poletarac“ u Odžacima, potom mališani iz hraniteljskih porodica iz Sremske Mitrovice, Šida i Rume, kao i deca iz Udruženja Roma „8. april“ iz Srbobrana.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo