RVC Pančevo Freedom ART festival
Društvo

Prijavite se za Sajam organizatora volonterskih programa u Pančevu

Pančevo, Čet, 18/08/2016 - 12:25
Aleksandar Stojković

PANČEVO, 18. avgust – Regionalni volonterski centar Pančevo poziva organizacije civilnog društva/ustanove kulture da se prijave za učešće na ovogodišnjem Sajmu organizatora volonterskih programa „Pokreni sveT”, koji će biti održan u okviru FreeDom Art Festivala, 26. i 27. avgusta od 18 do 20 časova, na platou ispred Doma omladine Pančevo.

Sajam ima za cilj da našim sugrađankama i sugrađanima predstavi mogućnosti, prilike i programe za volontiranje u organizacijama civilnog društva i ustanovama kulture koji se organizuju tokom cele godine u našem gradu, sa namerom da ih inspirišemo i podstaknemo da se aktivno uključe u kreiranje kreativnih promena, saopštio je RVC Pančevo.

Učešće na sajmu je prilika da predstavite svoje programe za volontiranje i na platformi Regionalnog volonterskog centra Pančevo, koja povezuje ljude dobre volje sa prilikama za volontiranjem i promoviše vrednosti volontiranja.

Predstavljanjem svojih organizacija i programa na sajmu doprinosite promociji vrednosti volontiranja i vidljivosti vaše organizacije.

Da biste se prijavili na Sajam organizatora volonterskih programa „Pokreni sveT”, potrebno je da najkasnije do 20.08.2016. godine popunite formular *(koji možete preuzeti ovde) i da ga pošaljete na mail: [email protected]

U okviru sajma biće otvoren i konkurs za dodelu nagrada za najvolontersku akciju „VolonterizaKciju”, najvolontera i najvolonterku, na koji ćete moći da prijavite svoje volonterske akcije i volontere. Nagrade će biti dodeljene 5. decembra za Međunarodni dan volontera.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati RVC putem mejla [email protected]  ili putem telefona +381 66 41 27 03.

 Marketing

Najnovije vesti