• Prijavite se za Sajam organizatora volonterskih programa u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 18. avgust – Regionalni volonterski centar Pančevo poziva organizacije civilnog društva/ustanove kulture da se prijave za učešće na ovogodišnjem Sajmu organizatora volonterskih programa „Pokreni sveT”, koji će biti održan u okviru FreeDom Art Festivala, 26. i 27. avgusta od 18 do 20 časova, na platou ispred Doma omladine Pančevo.

    Sajam ima za cilj da našim sugrađankama i sugrađanima predstavi mogućnosti, prilike i programe za volontiranje u organizacijama civilnog društva i ustanovama kulture koji se organizuju tokom cele godine u našem gradu, sa namerom da ih inspirišemo i podstaknemo da se aktivno uključe u kreiranje kreativnih promena, saopštio je RVC Pančevo.

    Učešće na sajmu je prilika da predstavite svoje programe za volontiranje i na platformi Regionalnog volonterskog centra Pančevo, koja povezuje ljude dobre volje sa prilikama za volontiranjem i promoviše vrednosti volontiranja.

    Predstavljanjem svojih organizacija i programa na sajmu doprinosite promociji vrednosti volontiranja i vidljivosti vaše organizacije.

    Da biste se prijavili na Sajam organizatora volonterskih programa „Pokreni sveT”, potrebno je da najkasnije do 20.08.2016. godine popunite formular *(koji možete preuzeti ovde) i da ga pošaljete na mail: [email protected]

    U okviru sajma biće otvoren i konkurs za dodelu nagrada za najvolontersku akciju „VolonterizaKciju”, najvolontera i najvolonterku, na koji ćete moći da prijavite svoje volonterske akcije i volontere. Nagrade će biti dodeljene 5. decembra za Međunarodni dan volontera.

    Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati RVC putem mejla [email protected]  ili putem telefona +381 66 41 27 03.

     

    Predstavljanjem svojih organizacija i programa na sajmu doprinosite promociji vrednosti volontiranja i vidljivosti vaše organizacije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo