• Priprema se obnova semafora na 4 centralne raskrsnice u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo pokrenuo je javnu nabavku „koordinacija rada svetslosnih signala – projektovanje sa zamenom semaforskih uredjaja“ za četiri raskrsnice u ulici Vojvode Radomira Putnika. Obnavljaće se i osavremenjavati semafori na raskrsnicama kod Florijana, kod glavne autobuske, kod Tempa odnosno slavine, i kod Hermesa nekadašnjeg pelivana. Sve su u ulici Vojvode Radomra Putnika, nekadašnjoj JNA.

     Traži se da sistem koji će biti projektovan za više različitih režima rada i strategija upravljanja saobraćajem. Semafori će imati i mogućnost sinhronizovanog rada.

    Pored semafor biće i brojača sekundi za signale za pešake. Rok za izradu sa sve zamenom semafora i uvođenja u rad novog sistema od naloga odnosno izdavanja projektnog zadatka biće najviše 30 dana. Ponude se podnose do 19. oktobra a tada će biti i otvorene.

     

    Grad Pančevo pokrenuo je javnu nabavku koordinacija rada svetslosnih signala – projektovanje sa zamenom semaforskih uredjaja“za četiri raskrsnice u ulici Vojvode Radomira Putnika. Obnavljaće se i osavremenjavati semafori na raskrsnicama kod Florijana, kod glavne autobuske, kod Tempa odnosno slavine, i kod Hermesa nekadašnjeg pelivana. Sve su u ulici Vojvode Radomra Putnika, nekadašnjoj JNA.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo