Hrana povrće Foto: pixabay
Društvo

PRORADIO NOVI MODEL PRODAJE: Povrtari povrće dostavili na 70 kućnih adresa u Pančevu

Izvor: 
013info Ned, 05/04/2020 - 08:44

Povrtari mahom iz Glogonja okupljeni oko FB strane Dostava povrća i voća Pančevo uspeli su danas da isporuče naručenu robu na 70 adresa potvrdio je za 013info.rs Danail Vučkovski predsednik glogonjskog Udruženja povrtara. Uz izvinjenje što nisu stigli do svih naručilaca on je rekao da će do njih povrće stići već u ponedeljak kada će biti nova tura isporuke na pančevačke adrese.

Vučkovski je objasnio da je današnja isporuka išla sa tri vozila i trajala više sati, kao i da su naišli na lep prijem kupaca. Objasnio je da iste cene, koje je 013info već objavio pre nekoliko dana, ostaju i za narudžbine koje će biti isporučene u ponedeljak.

Povrće nije bilo samo iz Glogonja već i iz Debeljače, Banatskog Brestovca, Sefkerina...Svaka porudžbina je imala posebno pakovanje, a ljudi koji su ih donosi imali su propisanu zaštitu u skladu sa sadašnjim trenutkom, rekao je on.

Grupa proizvođača organizovala je ovaj novi model prodaje jer su pijace u Pančevu početkom prošle nedelje prestale da rade. Kako je Vučkovski najavio radi se na tome da se ponuda proširi i da se u njoj nađe i voće.
MarketingNajnovije vesti