Društvo

Proverite da li ste na biračkom spisku

Izvor: 
GU Pančeva Pon, 07/03/2016 - 18:35
Gradska uprava Pančeva obevestila je građane da je Jedinstveni birački spisak izložen na uvid u Gradskoj upravi,

Jedinstveni birački spisak - deo biračkog spiska za područje grada Pančeva, će od danas (7. mart) biti izložen na uvid u Gradskoj upravi u kancelariji 107 na 1. spratu. Građani mogu da izvrše uvid u birački spisak radnim danima od 7.30 do 15.30 sati, kao i da zahtevaju upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska do 8. aprila u 24 časa, nakon čega se birački spisak zaključuje.  

Od proglašenja izborne liste pravo na uvid i na podnošenje zahteva za izmenu biračkog spiska ima i podnosilac izborne liste ili lice koje on ovlasti, po istom postupku po kome to pravo imaju i građani. Posle zaključenja biračkog spiska od 9. aprila do 20. aprila u 24 časa zahtev za promene u jedinstvenom biračkom spisku građani podnose Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Zahtev za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska, podnosi se pismeno Gradskoj upravi grada Pančeva. 

Uvid u jedinstveni birački spisak može se izvršiti i elektronskim putem na zvaničnom sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave  www.mduls.gov.rs   Marketing

Najnovije vesti