Društvo

Radoičina Televizija Pančevo?

Izvor: 
013info Pon, 10/08/2015 - 07:09

Za utorak, 11. avgust je zakazano otvaranje ponuda pristiglih u Agenciju za privatizaciju, za kupovinu RTV Pančevo. Kako 013info nezvanično saznaje, RTV Pančevo će biti prodata Radoici Milosavljeviću biznismenu iz Kruševca! Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Agencija je proglasila nevažećima ponude "MadNeta" i Majdaka, pa je tako ponuda Milosavljevića ostala jedina na stolu. Pokušali smo da proverimo, ali niko od nadležnih nije želeo da nam zvanično potvrdi informaciju.

Radoica Milosavljević je konkurisao za kupovinu više medija koji su u procesu privatizacije. Prema pisanju "Blica", od 6. avgusta, Milosavljević je robijao četiri godine, član je SPS-a, vlasnik preduzeća "Sloga", vlasnik klinke "Sloga Medik", bio predsednik FK "Napredak" i bio zamenik gradonačelnika. U izjavi za N1, Milosavljević demantuje da je bio u zatvoru i kaže da je zainteresovan za kupovinu 11 televizija i za Agenciju "Tanjug", kao i da to čini zbog sopstvene, a ne zbog stranačke koristi.

Naše kolege, radnici RTV PA, moraće danas do podne da se zvanično izjasne uzimaju li otpremninu ili ne. Oni koji su rešili da uzmu 200 EUR po godini staža potpisaće Rešenje o otkazu ugovora o radu. U anketi koja je sprovedena pre mesec dana, njih 59 (od 63) prijavilo se za otpremninu. Tada se pričalo da za RTV PA neće biti kupaca. 

 Nije jasno ko će se brinuti o emitovanju programa, niti da li će i na koji način biti obezbeđeno finanasiranje lokalne radio - televizije do dolaska novog vlasnika. 

 

N.K   A.St.Marketing

Najnovije vesti