GU
Društvo

Raspisan gradski konkurs za udruženja građana

Pančevo, Sub, 19/03/2016 - 09:43
Ivana Predić

PANČEVO - Saša Pavlov, gradonačelnik Grada Pančeva raspisao je Konkurs za su/finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti pružanja podrške i osnaživanja udruženja građana grada Pančeva u 2016. godini.

Cilj konkursa je osnaživanje i razvoj civilnog društva grada Pančeva – unapređenje uslova za obavljanje delatnosti udruženja građana grada Pančeva i pružanje podrške njihovim programima i projektima od javnog interesa, u oblastima zdravstva i socijalne politike, kulture, informisanja, brige o deci i mladima, obrazovanja, ekologije, turizma, vera i drugim oblastima, u skladu sa usvojenim razvojnim dokumentima grada Pančeva.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana udruženja građana sa sedištem na teritoriji grada Pančeva, kao i crkve i verske zajednice koje svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Pančeva, a rok za ponošenje zahteva je 2. decembar 2016. godine.

Ceo tekst konkursa sa kriterijumima, pravilima apliciranja i načinom vrednovanja predloga programa možete preuzeti na sajtu Gradske uprave, a dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi grada Pančeva (Trg kralja Petra I broj 2-4, 2. sprat, kancelarija 204), na telefon 013/308-907 ili mejl [email protected].Marketing

Najnovije vesti