• SAJBER MAMA: Pančevačka blogerka koja osvaja digitalni svet

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dvadesedevotogodišnja Sanja Krneta, blogerka i jutjuberka iz Pančeva već dve godine uspešno vodi interesantnu stranicu na Instagramu i kanal na Jutjubu pod nazivom „Sajber mama”. Završila je Gimnaziju „Uroš Predić“ i studirala pravo, ali je njen kreativni duh prevladao pa od 2015. godine počinje da se bavi vunom (needlefelting) @vanilladream.felt, dok je ideja za blog nastala za vreme trudnoće 2017. godine.

    Tvoj nalog na Instagramu prati preko deset hiljada ljudi. Kada si počela da aktivno postuješ i šta je bila početna ideja? A šta se od toga ostvarilo?

    Od samog početka sam redovno objavljivala, već pune dve godine. Pred kraj svoje trudnoće poželela sam da imam neku vrstu dnevnika u fotografijama. Nisam znala da će to poprimiti ove mere. Volim da kažem da je moj profil rastao spontano i nenametljivo kao jedan od onih neobaveznih razgovora o vremenu, koji se završi kao diskusija o smislu života! I sama sam iznenadjena.

    Koliko često objavljuješ i kojim se temama baviš?

    Objavljujem svaka dva do tri dana, ali svakodnevno koristim „story” za komunikaciju sa svojim pratiocima. Nemam blog, ali imam i Jutjub kanal. Pričamo o roditeljstvu na jedan realan način, o svakodnevici roditelja, ali i o praktičnim stvarima i organizaciji.

     

    Na koji način realizuješ svoje ideje?

    Realizacija ide sama od sebe, kada je ideja tu. A njih dobijam od velikog broja mama koje mi pišu. One su prava inspiracija! Posle samo treba odlučiti da li je bolje svoje misli podeliti u vidu teksta ili videa.

    Koje sve kanale koristiš?

    Instagram i Jutjub kanal pod imenom „Sajber mama”. Imam I Facebook stranicu “baby.angelina.blog”, mada nemam vremena da joj se zasebno posvetim, pa tu samo delim objave koje sam postavila na Instagram profil.

    Koliko je teško biti roditelj u vreme savremenih tehnologija? Šta je tebi to omogućilo?

    Savremena tehnologija je mač sa dve oštrice, važno je biti umeren. Pošto volim da mi fokus bude na dobrom, istakla bih kao dobru stranu to što roditelji mogu da se poistovete, da shvate da nisu sami, da se mnogo drugih ljudi nalazi pred istim izazovima. Razmena iskustva je takodje sjajna strana. Mnogo toga sam i sama naučila.

     

    Da li se na neki način isplati to što radiš?

    Sada da. Brendovi prepoznaju kvalitetan sadržaj i trud. Može se zaraditi, ali to ne treba da bude cilj pokretanja bloga, jer je put dug i plaćena saradnja ne dolazi preko noći.

    Kakvi su ti planovi za dalje?

    Ne planiram mnogo unapred. Kada se javi ideja, aktiviram se maksimalno. Sa prolećem krećem jedan projekat organizovanja pod nazivom “Minimalisticki orman”, a nakon toga, čekam sledeću inspiraciju!

    Dvadesedevotogodišnja Sanja Krneta, blogerka i jutjuberka iz Pančeva već dve godine uspešno vodi interesantnu stranicu na Instagramu i kanal na Jutjubu pod nazivom „Sajber mama”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]