Društvo

Savremeni bioskop uskoro u Pančevu

Izvor: 
CineStar Cinemas Čet, 03/12/2015 - 17:29Skrivena love box sedišta za zaljubljene, ogromne VIP fotelje presvučene najfinijom kožom smeštene na centralnim pozicijama u dvorani -  sa posebnim prostorom za odlaganje stvari i zasebnim stočićima… Zatim gigantska platna, premazana srebrom na kojima slike iz filmova oživljavaju uz pomoć legendarnog Ginisovog rekordera – najsvetlijeg Barko projektora na svetu, samo su neke od karakteristika ultimativne Extreme bioskopske sale koja će uskoro biti otvorena u Pančevu, u okviru prvog CineStar multipleksa u Srbiji.

enterijer_cinestar_pancevo.jpg

Kompanija CineStar Cinemas, inače najveći regionalni bioskopski operater i vlasnik najposećenijeg lanca bioskopa u ovom delu Evrope, najavila je da će impresivni multipleks sa četiri ultimativno opremljene sale biti svečano otvoren sredinom decembra, u pančevačkom šoping centru Aviv Park. Kako su finalni radovi i poslednji detalji koji bi trebalo da zaokruže pažljivo osmišljen enterijer sala u toku, imali smo priliku da zavirimo u budući centar najbolje filmske zabave. Već na prvi pogled, čini se da će pančevački multipleks u potpunosti opravdati slogan ove internacionalne kompanije : „Bioskopi sa pet zvezdica“.

- Svaki detalj usklađen je sa strogim pravilima nemačke CineStar licence : sva platna se prostiru od zida do zida, dok je Extreme sala opremljena gigantskim platnom velikim više od 100 kvadratnih metara. Kako pun ugođaj gledanja filma nije moguć bez kristalno jasnog zvuka, tu je i najmoderniji JBL zvučni sistem na svetu. Očekivano, sve dvorane su digitalizovane, komforne i klimatizovane sa najkvalitetnijom audiovizuelnom i najnovijom realD3D tehnologijom. U ovom bioskopu, sve je podređeno tome da svaki posetilac doživi nezaboravno CineStar bioskopsko iskustvo sa pet zvezdica, objašnjava Zoran Savić, direktor CineStar-a za Srbiju.

On dodaje i da pored superiorne tehnologije, najveću pažnju budućih posetilaca već sad pobuđuju love box i VIP sedišta.

- Love Box sedišta zauzimaju oko 20 posto svake naše dvorane. Ova dupla sedišta su komforna, potpuno izdvojena i kreirana tako da za svim zaljubljenim parovima obezbede privatnost koju bi imali kod kuće. Sa druge strane, VIP sedišta su pojedinačna, ali neverovatno udobna, presvučena najfinijom kožom i na najboljim pozicijama u sali, priča prvi čovek CineStar-a za Srbiju.

Kada je u pitanju emitovanje najaktuelnijih filmskih blokbastera, kako kaže Savić, CineStar ne zaostaje za Holivudom. U ovom bioskopu, premijere se odvijaju kada i u svetu. 

- Otvaranje multipleksa u Pančevu proteći će u znaku jedne velike i dugoočekivane svetske premijere. Naši posetioci će ovaj filmski spektakl moći da pogledaju u isto vreme kad i publika u Americi, Evropi… ali, neka to za sada ostane tajna – dodaje Savić.

Zahvaljujući dobroj reputaciji CineStar- a koja je pažljivo građena i kroz podršku alternativnim kulturnim i umetničkim sadržajima – prenosima najvećih svetskih opera, baleta, koncerata i baleta, ovaj multipleks postao je nezaobilazna stanica najvećih holivudskih zvezda, prilikom promocije novih filmova. CineStar-ov multipleks u Zagrebu tako je bio prvi i jedini regionalni domaćih svetske mega zvezde Anđeline Džoli prilikom promocije filma „U zemlji krvi i meda“ .

Inače, nakon Pančeva, CineStar će otvoriti svoje multiplekse i u Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka, kao i u novosadskom šoping centru Big. Projekat u vojvođanskoj predstonici jedan je od najambicioznijih kompanije CineStar Cinemas, jer predviđa otvaranje najvećeg i najmodernijeg bioskopa u Srbiji.

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19 000 sedišta.

PR saopštenje Cine Star Cinemas

www.cinestarcinemas.rs
MarketingNajnovije vesti