Foto: Ivana Pavlica
Plesno takmičenje Bela Crkva Open

Šest prvih nagrada za Plesni klub Elektra

Pančevo, Ned, 12/06/2016 - 20:06
Mirjana MarićNa otvorenom prvenstvu u plesu Bela Crkva Open, koje je održano u nedelju, 12. juna, Plesni klub Elektra odneo je titulu prvaka u šest plesnih kategorija. Na takmičenju su osim dece iz Pančeva, učestvovale članice plesnog odeljenja hip hop plesa iz Starčeva koje vodi Marija Islamović.

Polaznice plesnog kluba, od najmlađih članica od 2.5 godine do juniora takmičili su se u kategorijama modern balet, show dance i hip hop dance.

Foto: Ivana Pavlica
3.jpg

Prva mesta osvojila su grupe – Baby-bubamare grupa moderan balet , Mini grupa i formacija art, Dance, Pepeljuge i cirkus, Trio hip hop, Deca hip hop formacija, Deca art dance grupa Egipćanke (prvo mesto i specijalna nagrada za najbolju grupu) i Deca open Dance formacija.

Foto: Ivana Pavlica
1.jpg

 

Foto: Ivana Pavlica
2.jpg

U aprilu mesecu na međunarodnom otvorenom prvenstvu Vršac grand prix učestvovalo je 80 takmičara ovog plesnog kluba, gde su, osim kategorija Pčelice, deca, juniori i uspeha odraslih plesača kluba, dve ubedljive pobede bile u kategoriji modernog baleta i hop hop plesa. Na prvenstvu na Vršac grand prix-u učestvovala su i deca iz Jabuke – istureno odeljenje Elektre modernog baleta, koje vodi Zorica Poznan.

Plesni klub Elektra osmu godinu za redom tradicionalno sprema završni plesni koncert 17. juna u Kulturnom centru Pančeva, sa početkom u 19h, gde će biti prikazano oko 15 koreografija modernog i show dance plesa, kao i street show i hip hop plesa.

Odrasli plesači plesnog kluba Elektra učestvovaće osmi put na karnevalu u Vrnjačkoj banji, koji se ove godine održava od 10. do 17. jula, gde će karnevalskom sambom preneti duh Brazila.
MarketingNajnovije vesti