Društvo

SKUPŠTINA PANČEVA: Promene u Gradskom veću

Pančevo, Sre, 03/10/2018 - 15:40
Vladimir Đoković


 

Skupština Pančeva konstatovala je ostavke članova Gradskog veća Miša Markovića i Milenka Čučkovića. A zatim je doneta odluka da Milenko Čučković, koji je završio Fakultet narodne odbrana, umesto dosadašnjeg resora socijalne zaštite na koji je dao ostavku – dobije resor komunalnih delatnosti i ostane na stalnom radu u Gradskom veću.

Novi član Gradskog veća na predlog gradonačelnika Saše Pavlova postala je Suzana Jovanović, koja je u nadležnosti gradsku socijalna pitanja imala od 2013. do 2016. godine i ranije između 2004. i 2008. godine.

Odbornik Slobodnog Pančeva Nikola Ćebić istakao je da je neozbiljno što Mišo Marković napušta veće na sednici Skupštine gde je ovlašćeni predstavnik za veliki broj tačaka. Ćebić se zapitao kako SNS ne može da nađe kompetentniju osobu od Čučkovića za stambeno komunalnu oblast u kojoj je u Pančevu mnogo problema. Podsetio je i na slučaj članice Gradskog veća zadužene za zdravstvo koja ne prisustvuje sednicama a i u toj oblasti ima problema kao što su virus Zapadnog Nila ili ambrozija.

Skupštinska većina za promene u Gradskom veću bila je posle tajnog glasanja -  40 glasova “Za”.
MarketingNajnovije vesti