• Sokače zatvoreno, nastavljaju se radovi u centru Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 20, avgust – Druga faza radova na prostoru u okolini Gradske uprave Pančevo je počela. Sokače je zatvoreno, a prema najavama iz Direkcije, o kojima smo pisali 8. avgusta, planira se da radovi traju nedelju dana.

    Odlaganjem radova u Sokačetu za drugu fazu radova gradski investitor gledao je da izađe u susret privrednicima u ovoj ulici. Direkcija ih je u dva navrata blagovremeno obavestila i upoznala i sa datumima kada će Sokače doći na red. Interesovalo nas je i kada je poslednji put ovaj prostor rađen na ovaj način.

    „Poslednji put je bilo 1985. godine na osnovu planova iz 1983. godine, dakle sada se radi posle 31 godinu. 2004. i 2005. godine bilo je radova na rekonstrukciji ovog prostora, ali u manjem obimu. Gradska vlast je donela odličnu odluku da se ovaj prostor rekonstruiše i tako doprinese privlačenju privrednika u sam centar grada” – objasnila je direktorka Maja Vitman.

    Radovi na rekonstrukciji platoa i Sokačeta koji su započeti ne obuhvataju spomenik Udovice, koji se već više decenija nalazi na prostoru ispred zgrade Gradske uprave. Kao ni fontanu koja ni ovog leta nije radila.

     Druga faza radova na prostoru u okolini Gradske uprave Pančevo je počela

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo