• Srpska krv – nova knjiga Đorđa Vlajića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pisac Đorđe vlajić nedavno je u izdanju Liberlenda objavio svoju treću knjigu „Srpska krv“ – triler baziran na detaljima iz haških spisa.

    Autor kaže da je akcione romane počeo da piše iznerviran činjenicom da su u filmovima istog žanra, a stranih produkcija – loši momci obavezno Srbi.

    „ Zaplet je, najblaže rečeno, intrigantan: poslednjih dvadeset godina misteriozno nestaju ljudi sa juga Srbije. Nema jasnog pravila: nestaju žene, muškarci, deca. Misterija će dobiti na težini kada budu pronađeni leševi bez kapi krvi. Nova sekta? Vampiri? Monstruozni ogledi na jugu Srbije? Šta povezuje London, Vatikan, Vašington, Nigeriju i Beograd? Kakvu ulogu ima Mosad, a kakvu CIA? U kom pravcu otiče i kome je namenjena srpska krv?

    Pisac Đorđe Vlajić je rođen 1969, školovao se u Srbiji i Engleskoj, a zaposlen je u Japanskoj ambasadi i član je Udruženja književnika Srbije. Otac je troje dece, a osim „biblije“ za odvikavanje od pušenja, autor je i akcionog romana „Još jedno lice u gomili“ (Vukotić Medija).

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]