• STARČEVO: „Dani druženja” ulaze u završnu fazu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dvadeset i šest godina izdanje starčevačke manifestacije „Dani druženja” u organizaciji Mesne zajednice i drugih institucija koji se odvijaju krajem jula i početkom avgusta između dve slave (Ognjena Marija i Sveti Pantelejmon) i u tih dvadesetak dana planirano je preko šezdeset događaja.

    Velika većina tih letnjih programa uspešno je realizovana, računajući i nadaleko poznat „Eks Ju rok fest“, a ovih dana je na delu sama završnica, koja je zakazana za nedelju, 14. avgust, kada zakazano i zatvaranje „Izviđačkog višeboja”, koji će biti otvoren dva dana ranije od 19 sati.

    Pre toga, danas od 17 sati na ternu u školi stratovaće turnir kadeta u košarci, tri sta kasnije na igralištu „Kamičak” u parku je „Veselo druženje sa animatorima Mini i Fini”, a od 21 sat na Trgu neolita je legendarni akustičar Tođa. Sutradan je od 17 sati turnir u košarci za seniore, a u subotu, 13. avgusta, od 18 sati je turnir u remiju u Klubu invalida, a sat kasnije je u kafeu „Čaplin” takmičenje u stonom fudbalu.

    Zainteresovani za učešće u ovim nadmetanjmia mogu se prijaviti i na licu mesta neposredno pred poetak događaja.

     

     

    Dvadeset i šest godina izdanje starčevačke manifestacije Dani druženja u organizaciji Mesne zajednice i drugih institucija koji se odvijaju krajem jula i početkom avgusta između dve slave (Ognjena Marija i Sveti Pantelejmon) i u tih dvadesetak dana planirano je preko šezdeset događaja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]