• STARČEVO: „Izbor najlepšeg slavskog kolača” u nedelju, 13. februara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovogodišnje izdanje manifestacije „Izbor najlepšeg slavskog kolača” biće održano u nedelju, 13. februara, od 13 sati u velikoj sali Doma kulture u Starčevu. Organizator je ponovo tamošnje Udruženje  žena „Neolit”, a glavni događaj biće takmičenje u izgledu slavskih kolača, koje će ocenjivati stručna komisija.

    Pozvani su svi zainteresovani građani, pa ako neko želi da se takmiči svoj kolač može sam da donese na lice mesta, koji će potom biti uvršten u konkurenciju.

    Pored toga, oni koji žele da predstave svoje proizvode treba blagovremeno da se jave organizatorima kako bi im obezbedili štand.

    Pripremljen je i bogat kultuno-umetnički program, a ulaz je beslatan.

     

     

    Ovogodišnje izdanje manifestacije Izbor najlepšeg slavskog kolača biće održano u nedelju, 13. februara, od 13 sati u velikoj sali Doma kulture u Starčevu. Organizator je ponovo tamošnje Udruženje  žena „Neolit”, a glavni događaj biće takmičenje u izgledu slavskih kolača, koje će ocenjivati stručna komisija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]