• Svetski dan životne sredine se obeležava i u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom 5. juna – Svetskog dana zaštite životne sredine, u ponedeljak, 4. juna, u 12 časova, u Holu Gradske uprave grada Pančeva, biće otvorena izložba likovnih radova učenika pančevačkih osnovnih škola koja je i jedan od segmenata BUDI festivala. Izloženo će biti čestrdeset najboljih radova na temu „Šuma blista – čista“. Izložba će biti otvorena do 18. juna.

    Takođe, autori odabranih radova, četrdeset pančevačkih osnovaca, 5. juna, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, putuju na jednodnevnu ekskurziju na Čardak u organizaciji Sekretarijata za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Šumskog gazdinstva „Banat“ Pančevo. Uz animatore i vodiče, deca će obići rezervat, čuti zanimljivosti o životinjskom i biljnom svetu, a dobiće i prigodne poklone (kačkete, majice i primerak časopisa „Ekopedija“).

    Na sam Svetski dan zaštite životne sredine, Katarina Banjai, članica Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine i održivog razvoja, objaviće koja je škola ovogodišnji pobednik četvrtog kruga akcije „Sakupi i uštedi – vredi“.

     

    Povodom 5. juna – Svetskog dana zaštite životne sredine, u ponedeljak, 4. juna, u 12 časova, u Holu Gradske uprave grada Pančeva, biće otvorena izložba likovnih radova učenika pančevačkih osnovnih škola. Izloženo je čestrdeset najboljih radova na temu „Šuma blista – čista“, a istoimeni konkurs Sekretarijat za zaštitu životne sredine je raspisao oktobra prošle godine. Kao jedan od segmenata Dečjeg festivala BUDI, izložba će biti otvorena do 18. juna.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo