Društvo

U Opštoj bolnici stradali prozori, u Domu zdravlja saniteti

Pančevo, Uto, 21/06/2016 - 16:02
Ivana Predić

Tokom olujnog nevremena, kako smo saznali od dr Dušana Stojića, zamenika direktora Opšte bolnice Pančevo za hirurške grane, u toj zdravstvenoj ustanovi razbijeno je čak 70 stakala, a najgore je prošlo Interno odeljenje. Stojić je rekao i da je lakše povređen jedan pacijent.

Na upravnoj zgradi bolnice kao i na Prijemno-urgentnom odeljenju, oštećen je krov, zbog čega je došlo do prokišnjavanja. Prema rečima našeg sagovornika, popravka krova je u toku.

Stojić je objasnio da su stakla osigurana i da će, s obzirom na veliku količinu, u narednih sedam do deset dana biti kompletno zamenjena, te da su sada prozori obezbeđeni lepljivim trakama.

Naš sagovornik je dodao da su i četiri vozila Opšte bolnice oštećena i da je već pokrenuta procedura za njihovu popravku.

I Dom zdravlja Pančevo pretrpeo je štetu. Određen broj stakala na zgradi te ustanove je popucao, a oštećena su i tri saniteta i jedno putničko vozilo Službe hitne medicinske pomoći. Kako smo saznali u toj službi, saniteti su u voznom stanju, te prema rečima nadležnih, Služba normalno funkcioniše. Vozila su osigurana, pa se očekuje da brzo budu popravljena.

I. PredićMarketing

Najnovije vesti