• U snežnoj igri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osim dva centralna prilaza Tamišu i gradskom šetalištu, na radost najmlađih Pančevaca, sada su svi putevi koji vode na reku alternativni i dobrodošli. Iako temperatura ni danas neće odlaziti u plus i hladnije je nego u nekim skandinavskim predelima, deci to ne smeta. Njihova opčinjenost belinom i ledom kao da nema granice. Oni se uveliko, grabeći poslednje dane raspusta, smeju, dovikuju, druže i spuštaju niz popularno brdašce kraj keja.

    Ako ste zaboravili da uživate u zimskim radostima, obucite se toplo i bar prošetajte. Udahnite duboko. No, ogledanje u Tamišu ne preporučujemo jer nije u potpunosti zaleđen. Premda ima onih kojima je tzv. selfi u zimskom pejzažu važan i neophodan, ipak razmislite.pre nego što se upustite u pustolovinu po smrznutoj reci.

    J. S.

    Osim dva centralna prilaza Tamišu i gradskom šetalištu, na radost najmlađih Pančevaca, sada su svi putevi koji vode na reku alternativni i dobrodošli. Iako temperatura ni danas neće odlaziti u plus i hladnije je nego u nekim skandinavskim predelima, deci to ne smeta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo