• U takmičenju „Zdrava škola” učestvuju sve škole iz Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Zdrava škola” je takmičenje četvrtaka koje se održava osam godina zaredom u organizaciji Službe polivalentne patronaže Doma zdravlja Pančevo. Usled epidemiološke situacije u vezi sa virusom Kovid19 nije održano poslednje dve godine.

    Kako su se za takmičenje prijavile sve osnovne škole iz grada Pančeva, tako je ova akcija zauzela ozbiljnu razmeru i značaj za zdravstveno obrazovanje u našem gradu. Trenutno je u toku međuškolsko takmičenje koje će dati tri ekipe finalista koje će svoje znanje o zdravlju izmeriti u ponedeljak, 17. maja, u 12 sati, u jednoj od škola koje ćemo izabrati nakon međuškolskog takmičenja, kada budemo znali sve finaliste, saopštava Dom zdravlja.

    Lična i komunalna higijena, bolesti prljavih ruku, lanac zaraze, vašljivost, zdravi stilovi života, čovekovo telo, pubertet, su samo neke od tema koje se sprovode u zdravstveno-vaspitnom radu sa školskom decom i koje će biti obrađene na takmičenju.

    „Zdrava škola” je takmičenje četvratka koje se održava osam godina zaredom u organizaciji Službe polivalentne patronaže Doma zdravlja Pančevo. Usled epidemiološke situacije u vezi sa virusom Kovid19 nije održano poslednje dve godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]