Društvo

"UZMI RAČUN I POBEDI": Posebne koverte za nagradnu igru besplatne u svim poštama

Izvor: 
Tanjug Ned, 22/01/2017 - 15:01Koverte u kojima građani treba da šalju fiskalne račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" jednoobrazne su da ne bi dolazilo ni do kakvih mahinacija i bilo kakvih prevara, izjavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Koverte za nagradnu igru građani mogu da dobiju besplatno u poštama Srbije, slanje koverti počinje 1. februara i traje do 1. aprila, dok od 12. marta počinje izvlačenje nagrada.

"Danas ekskluzivno mogu da pokažem koverte. Dakle, one su jednake, da ne bi bilo sutra da neko izvuče žutu kovertu sa cvetićima, onda ispadne neki od stanova u Beogradu", rekla je ministarka Brnabić za Tanjug.

Naglasivši da slanje koverti počinje 1. februara i traje do 1. aprila, Brnabić je pozvala građane da ne šalju koverte pre tog datuma i da račune šalju isključivo u tim kovertama.

"Na kovertama već postoji naznačeno gde se šalju, na drugoj strani samo treba popuniti lične podatke i to je to", kaže ministarka i dodaje da od 12. marta kreće izvlačenje nagrada.

Prema njenim rečima, uložen je napor da bude veoma zanimljiv fond nagrada i ministarka se posebno zahvalila privredi i članovima NALED-ovog saveza za fer konkurenciju, koji su, kako je istakla, sami dali više stotina hiljada evra za fond nagrada.

"Fond nagrada će, po svemu što zakon nalaže, biti objavljen tokom februara, kao i kako se do tih nagrada došlo, tako da i u tom smislu budemo potpuno transparentni", istakla je Brnabić.
MarketingNajnovije vesti