Poziv na promotivnu vožnju bicikala za kraj Rebicycle kampa Pančevo
Društvo

VIDEO: Poziv na promotivnu vožnju bicikala za završetak Rebicycle kampa u Pančevu

Izvor: 
Aleksandra Njagul Sub, 20/08/2016 - 20:14

12. avgusta je počeo Međunarodni volonerski kamp Rebicycle, na kojem volonteri iz Srbije, Španije, Italije, Francuske, Grčke, Nemačke, Rusije, Česke, Velike Britanije i Japana popravljaju stare bicikle, koje su donirali naši sugrađani.

Cilj kampa je da bicikli koji budu osposobljeni za vožnju posluže za osnivanje servisa za iznajmljivanje bicikala u Pančevu.

24. avgusta, poslednjeg dana kampa, odžaće se promotivna vožnja kroz grad, kojom će ovogodišnji kamp biti zvanično završen, a koja ima za cilj da promoviše biciklizam u našem gradu, ali i da skrene pažnju na bicikliste, kao na ravnopravne učesnike u saobraćaju.

Okupljanje učesnika je od 18h ispred zgrade Gradskog muzeja Pančevo, a polazak je planiran u 18.30.

 

Ruta promotivne vožnje bicikala za kraj Rebicycle kampa Pančevo
bicikl1.jpg

Ruta će obuhvatiti deo sledećih ulica: Zmaj Jovina, Karađorđeva, Braće Jovanovića, Svetog Save, Oslobođenja, Stevana Šupljikca, Miloša Obrenovića, Bore Stankovića, a završiće se ispred prostorija Streljačke družine „Pančevo 1813”. Regionalani volonterski centar i organizacioni tim kampa Rebicycle, uz podršku Turističke organizacije Pančeva, uz čiju pomoć će vožnja biti organizovana, pozivaju sve zainteresovane sugrađane starije od 12 godina da se pridruze promotivnoj vožnji.

 

bicikl2.jpg

 

bicikl3.jpgMarketingNajnovije vesti