Društvo

Vojska Srbije nudi posao u sve tri kasarne u Pančevu

Pančevo, Čet, 15/06/2017 - 16:33
Vladimir Đoković

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u vise kasarni na teritoriji Srbije.

Prema podacima objavljenim u konkursu u kasarnama u Pančevu ponuđen je posao za 74 profesionalna vojnika. Najviše u kasarni Specijalne brigade “Rastko Nemanjić” – 43, zatim 30 u kasarni “Narodni heroj Stevica Jovanović” dok je u kasarni “Aerodrom” ponuđeno jedno radno mesto.

 

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života. Marketing

Najnovije vesti