Društvo

Za 41 radno mesto u Gradskoj upravi Pančeva broj konkursnih prijava za sada odgovara broju traženih radnika

Pančevo, Sub, 12/08/2017 - 10:50
Vladimir Đoković

 

Rok za podnošenje prijava za 41 radno mesto u Gradskoj upravi Pančeva ističe 10. avgusta. Kako smo saznali od načelnika Gradske uprave Milorada Milićevića broj konkursnih prijava za sada odgovara broju traženih radnika. Ipak koliko je prijava stiglo znaće se narednih dana jer postoji mogućnost da su neke poslate i preporučenom poštom.

Specifičnost ovog konkursa za zapošljavanje je u tome što je on interni, a objavljen je javno, a da pri tom mogu za radno mesto u gradskoj upravi Pančeva mogu da konkurišu svi zaposleni u “sistemu lokalne samouprave” koji obuhvata javne gradske službe i javna gradska preduzeća. Ipak nije tajna da je konkurs namenjen zaposlenima u Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva. Ta će firma nestati a sa delom nadležnosti koje grad preuzima preko konkursa prima i deo stalno zaposlenih u Direkciji.

Načelnik gradske uprave Milorad Milićević kaže da će u nastavku procedure konkursne komisije obavljati razgovore sa prijavljenim kandidatima. U svakoj od tročlanih komisija sedeće i neposredni rukovodilac dela gradske uprave za koji je pojedinačni konkurs otvoren.

- Izabrani kandidati se primaju u radni odnos na neodređeno vreme. Uz obavezu da u određenom roku polože državni ispit. Ukoliko ne polože državni ispit to će biti razlog za gubitak radnog odnosa, objašnjava načelnik gradske uprave Milorad Milićević.Marketing

Najnovije vesti