Društvo

ZA 833 333 DINARA BEZ PDV-A: Grad Pančevo želi promotivni film

Pančevo, Uto, 25/07/2017 - 14:16
Aleksandar Stojković

Gradska uprava Pančeva raspisala je javnu nabavku za snimanje promotivnog filma pod radnim nazivom „Investirajte u Pančevo". Kako je procenjeno u tekstu konkursne dokumentacije, vrednost ovog poduhvata bi trebalo da bude 833 333 dinara bez PDV-a,

Finalni proizvod treba da bude promotivni film dužine 10 minuta, u dve verzije - na srpskom i engleskom jeziku, u skladu sa scenarijem odobrenim od strane naručioca posla, u full HD formatu. Predviđeno je da film bude gotov do 1. novembra ove godine.

Za potrebe promocije i prezentovanja Grada Pančeva planirana je izrada kratkog promotivnog filma sa ciljem promocije grada Pančeva u zemlji i inostranstvu, potencijalnim investitorima, privrednicima i delegacijama iz oblasti privrede, poljoprivrede, turizma i zapošljavanja. Promotivni film treba da predstavi grad Pančevo kao grad sa povoljnim poslovnim okruženjem, grad sa industrijskom tradicijom, privrednim potencijalima, potencijalima za investiranje, bogatom kulturnom ponudom, razvijenom mrežom obrazovnih i zdravstvenih ustanova i drugim sadržajima neopdhodnim za kvalitetan život i rad u savremenom društvu. Promotivni film treba da bude urađen u dve verzije - na srpskom i engleskom jeziku. Izrada promotivnog filma treba da obuhvati sledeće elemente: izradu idejnog kreativnog rešenja, izradu teksta – narativa, izrada scenarija, snimanje originalnih kadrova koji će ilustrovati tražene podatke, montažu i obradu snimaka (kadrova), snimanje grada iz vazduha, snimanje i obradu tona (za narativ u pozadini tj. off-u), izradu grafike i animacije, kratke pisane tekstove (npr. statistički podaci) i sl. Ponuđač ima zadatak da izradi idejno kreativno rešenje, tekst i scenario na koje saglasnost daje Naručilac i predloži lokalitete za snimanje koje će odobriti Naručilac, kao i da izradi radnu i finalnu verziju promotivnog filma na koje saglasnost daje Naručilac, navodi se u tekstu konkursne dokumentacije.

Više o ovoj nabavci možete saznati ovde.

 

 Marketing

Najnovije vesti