• Zagađenje vazduha u Starčevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U Starčevu je u sredu, 6. decembra zabeleženo povećano zagađenje vazduha. Na ovom mernom mestu gradski monitoring sistem registrovao je povećane vrednosti suspendovanih čestica (PM10) i azot dioksida, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Za 24 časa količina suspendovanih čestica od 86,85  μg/m3  bila je veća i od granične i od tolerantne vrednosti.

    Kolilčina azot dioksida koja je zabeležena na mernom mestu u Starčevu osam puta je za sat vremena prekoračila graničnu vrednost, a dva od tih prekoračenja su bila veća i od tolerantne vrednosti. 

    Na mernoj stanici Cara Dušana nije bilo prekoračenja granične i tolerantne vrednosti za azot dioksid, ali je registrovana  jedna koncentracija za 1 čas na samoj graničnoj vrednosti. 

     

    U Starčevu je u sredu, 6. decembra zabeleženo povećano zagađenje vazduha. Na ovom mernom mestu gradski monitoring sistem registrovao je povećane vrednosti suspendovanih čestica (PM10) i azot dioksida.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]