Dorotea, prva beba rođena 2017. godine, sa majkom Jelenom Ignjatović
Društvo

Zlatnik od grada za Doroteu, prvu bebu rođenu 2017. godine u Pančevu (VIDEO)

Izvor: 
013 info Pon, 02/01/2017 - 16:17

Jelena Ignjatović rodila je devojčicu Doroteu, 1. januara 2017. godine u 14 sati. To je prva beba rođena u Pančevu ove godine. Majku i bebu danas su posetili gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike, Milenko Čučković. Ovom prilikom oni su bebu darivali zlatnikom.

- Porođaj je protekao dobro. Ekipa je bila odlična. Baš su se potrudili tako da sam zadovoljna. Beba je dobro, počela je i da sisa, rekla nam je Jelena Ignjatović, majka Dorotee.

Mala Dorotea ima staijeg brata koji ima sedam godina.I on je juče bio da vidi sestru,

- Darivali smo prvu bebu u 2017. godini. Održavamo kontinuitet u jednom dobrom običaju. Beba je rođena juče oko 14 časova, a danas smo saznali njeno predivno ime - Dorotea. Devojčica je zdrava, majka je dobro podnela porođaj. Možda smo očekivali da se beba rodi malo ranije. ali već imamo pet ili šest beba ove godine. Lepo je što je devojčica rođena kao prva beba, pa će ova godina da bude godina žena. Ja se iskreno nadam da će 2017. da bude bogatija i plodonosnija, da možda i nadjačamo neki prosek broju rođenih beba na nivou godine. Prošle godine smo takođe bili u proseku iako smo imali dane kojima smo se radovali, a koji su bili iznad proseka. Mislim da je tačan podatak da je rođeno 1543 bebe. Nadam se da će taj broj da se poveća, da ćemo 2017. imati više rođenih beba, jer to puno znači i za grad i za naciju. Poželeli smo srećan i dugovečan život maloj Dorotei, rekao nam je Saša Pavlov, pošto je darivao prvu bebu rođenu u Pančevu ove godine.

Pavlov je naglasio i da će grad raditi na stvaranju kvalitetnog okruženja, kako bi  doprineo da prosek rođenih beba na nivou godine bude većiMarketing

Najnovije vesti