Ekonomija

“Lidl” u Pančevu na dve lokacije, a kada će početi radovi?

Pančevo, Uto, 20/02/2018 - 08:04
Vladimir Đoković

 

 

Kompanija Lidl će operativno poslovanje u Srbiji započeti u toku 2018. godine i to istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica u više gradova u Srbiji, saopšteno je iz Lidla.

- U skladu sa našim planom za otvaranje, vredno radimo na pripremama u svakom segment poslovanja. U Pančevu u ovom trenutku imamo dve lokacije, u Ulici Miloša Obrenovića i u Ulici Moše Pijade. Očekujemo da na lokaciji u Ulici Miloša Obrenovića, uskoro počne izgradnja Lidl prodavnice, dok se za izgradnju prodavnice u Ulici Moše Pijade i dalje obavljaju pripremni radovi i prikuplja potrebna dokumentacija kako bismo krenuli sa radovima. Bez obzira na to kada gradnja pojedinačne prodavnice bude otpočeta ili završena, odluka o tačnom datumu njihovog otvaranja biće naknadno doneta, u zavisnosti od strategije otvaranja i širenja poslovanja, saopštavaju iz Lidla.

Kako se nadovi u informaciji Lidl će o svim relevatnim informacijama u vezi otvaranja prodavnica potrošače i širu javnost će blagovremeno obavestiti.

- Radujemo se da ćemo biti u prilici da građanima Pančeva i okoline ponudimo najbolji odnos kvaliteta i ce i jedinstveno iskustvo kupovine, po kome je Lidl prepoznatljiv u svetu, poručuju iz ove kompanije.



Marketing

Najnovije vesti