Ekonomija

Na konkursima Razvojnog fonda Vojvodine i dalje ima sredstava za privrednike i poljoprivrednike

Izvor: 
Grad Pančevo Čet, 18/08/2016 - 09:45

PANČEVO, 18. avgust – U sredu, 17. avgusta 2016. godine u Kabinetu gradonačelnika grada Pančeva održan je sastanak sa predstavnicima Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine Vojvodine. Tema sastanka bila je unapređenje saradnje Grada i Fonda u pogledu pružanja informacija i tehničke podrške privrednicima i poljoprivrednicima o javnim konkursima koje Fond raspisuje.

Direktor Razvojnog fonda, gospodin Goran Savić, gradonačelnika Sašu Pavlova i njegove saradnike upoznaoje  sa budućim planovima Fonda u pogledu javnih poziva i podizanja kapaciteta Grada za pružanje usluge zainteresovanim korisnicima. Na sastanku je dogovoreno da će do kraja godine Fond održati prezentacije javnih konkursa u gradu Pančevu kako bi zainteresovanima približio aktuelne pozive.

Razvojni fond APV trenutno ima otvoreno 11 javnih konkursa, od kojih je pet namenjeno pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije Vojvodine, pet je namenjeno nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, dok je jedan namenjen namenjen MSPP sektoru, udruženjima, kao i JLS, JP, institucijama i ustanovama čiji je osnivač JLS i to za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora.

U svim javnim konkursima i dalje postoje raspoloživa sredstva i Razvojni fond APV prima prijave.

Javni konkursi i prateća dokumentacija za konkurisanje dostupni su na sajtu Razvojnog fonda APV http://www.rfapv.rs/Marketing

Najnovije vesti