• NIS otkrio detalje o radu TE-TO Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Što se TE-TO Pančevo tiče, jedine savremene gasne elektrane u Srbiji, primopredaja priključno razvodnog postrojenja EMS AD-u očekuje se tokom avgusta ove godine. NIS je još objavio da je Od 15. do 18 marta uspešno izvršeno ispitivanje pouzdanosti rada elektrane u trajanju od 72 časa. A zatim od 12. do 15. aprila završena su uspešno i garantna ispitivanja kojim su dokazani garantovani parametri elektrana.
     
    „TE-TO Pančevo je prihvatila izveštaj o garantnim ispitivanjima. Elektrana je dobila odobrenje za probni rad za sva pojedinačna postrojenja zaključno sa parno-turbinskim postrojenjem 12. aprila ove godine. Elektrana je od tog datuma spremna za rad na instalisanoj snazi“, navodi NIS.
     
    Još 17. maja dobijena je upotrebna dozvola za dalekovod, a tokom juna izvršen je pregled priključno razvodnog postrojenja (PRP). 
     
    „U toku je priprema izveštaja komisije za tehnički pregled objekta sa predlogom za izdavanje upotrebne dozvole za fazu 4 – Interkonekcije“, stanje opisuje NIS.
     
     
     

    Što se TE-TO Pančevo tiče, jedine savremene gasne elektrane u Srbiji, primopredaja priključno razvodnog postrojenja EMS AD-u očekuje se tokom avgusta ove godine. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]