Foto: Vladimir Đoković
Ekonomija

NIS ponovo pokrenuo proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo

Izvor: 
Tango Six Ned, 08/09/2019 - 14:14

NIS će nastaviti da redovno snabdeva aerodrome u Beogradu i Nišu od danas u 18 časova, saopšteno je iz te kompanije. Kompanija NIS pokrenula je proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo i uspostaviće redovno snabdevanje ovim derivatom aerodroma u Beogradu i Nišu danas, u nedelju 8. septembra, od 18 časova.

Do kratkotrajnog redukovanja isporuka avio-goriva došlo je u subotu 7. septembra nakon zastoja u proizvodnji u pančevačkoj rafineriji. Kompanija NIS odmah je preduzela sve mere i uložila maksimalne napore kako bi tržište bilo snabdeveno avio-gorivom i u toku jučerašnjeg dana obezbedila je dopune goriva za vazduhoplove u odgovarajućim količinama.

NIS još jednom koristi priliku da se izvini svim potrošačima zbog nastale situacije i kompanija je o nastavku redovnih isporuka shodno procedurama obavestila i klijente na aerodromima u Beogradu i Nišu. – stoji u saopštenju.

Zbog problema sa rafinerijom u Pančevu juče je došlo do prekida snabdevanja „Nikole Tesle“ i „Konstantina Velikog“. Otkazanih letova nije bilo ali je nekoliko kompanija moralo da na alternativnim aerodormima dopunjuje gorivo.
MarketingNajnovije vesti