• PANČEVO: Održana sednica Parlamenta privrednika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sednica Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga održana je 22. februara u Pančevu. Na sednici je bilo reči o tekućim problemi privrednika, kao i o načinima i mogućnostima za rešavanje istih.
    Marko Ćulibrk, direktor Regionalne privredne komore podsetio je na aktivnosti koje trenutno komor sprovodi, istakavaši da su intenzivirali posete privrednim subjektima kako bi bili  definisani svi njihovi problem, a u cilju iznalaženja rešenja.

    Ćulibrk je najavio potpisivanje sporazuma o saradnji sa Južnobanatskim upravnim okrugom. Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar rekla je da su na stvaranju naprednog i stabilnog društva partneri države – privreda i privredni subjekti. Dodala je da je njihov zajednički interes stvaranje dobrog i zdravog privrednog ambijenta za investicioni napredak. Kao dobar primer, navela je Zakon o inspekcijskom nadzoru, kojim je inspekcijski nadzor dobio novu savetodavnu funkciju. Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Pančevu Đorđe Lukač pozvao je privrednike na saradnju.

    Sednica Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga održana je 22. februara u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija