• PKB skida letinu sa 500 hektara uzurpiranih njiva diljem Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 24. avgust – Posle više ponovljenih poziva za firme ili kvalifikovane pojedince koji bi pomogli Gradu Pančevu u skidanju, skladištenju i otkupu letine sa uzurpiranih državnih njiva, biće potpisan i prvi ugovor.

    Gradsko veće Pančeva ovlastilo je Gradonačelnika Sašu Pavlova da potpiše ugovor za skidanje useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini sa PKB KORPORACIJOM AD iz Beograda.

    Kako je navedeno u predlogu ugovora, PKB Korporacija će skidanje suncokreta, soje i kukuruza obavljati na čitavoj teritoriji Grada Pančeva jednim kombajnom.

    Obaveza PKB-a je da izvrši skidanje useva sa površine od okvirno 400 hektara suncokreta i 100 hektara soje, na zahtev Grada Pančeva.

     

     

    Posle više ponovljenih poziva za firme ili kvalifikovane pojedince koji bi pomogli Gradu Pančevu u skidanju, skladištenju i otkupu letine sa uzurpiranih državnih njiva, biće potpisan i prvi ugovor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]