Ekonomija

SRBIJA: Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”

Izvor: 
Tanjug Sre, 31/01/2018 - 11:43

Novi krug nagradne igre prikupljanja fiskalnih računa „Uzmi račun i pobedi” počeće 1. februara, a prvo izvlačenje i nagrade čekaju građane već u martu.

Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima saopštila je da će premijerka Ana Brnabić, ministri i predstavnik NALED-a najaviti danas novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”. Premijerka, ministar finansija Dušan Vujović, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i predsednik Skupštine NALED-a, ujedno i član Saveza za fer konkurenciju Dragan Penezić govoriće o važnosti podizanja poreske discipline, negovanju poreske kulture, Nacionalnom programu za suzbijanje sive ekonomije, kao i o važnosti učešća građana i privrede u tom procesu.

Danas će biti predstavljeni i kriterijumi novog ciklusa nagradne igre sa fiskalnim računima i slipovima, koja je jedna od važnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima. Fond nagrada, koji uključuje nekoliko stanova u Beogradu, nove automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, zatim belu tehniku i brojne druge vredne poklone, a organizatori najvljuju još veći nagradni fond nego prošle godine.

„Nagradni fond „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće značajno vredniji nego prošle godine i sastojaće se od većeg broja automobila i stanova koji će biti dodelјeni učesnicima u nagradnoj igri, tokom javnog izvlačenja”, stoji na sajtu uzmiracun.rs

Opširnije na sledećem linku.Marketing

Najnovije vesti